Coachsessie

Na het lezen van mijn verhaal kun je nieuwsgierig zijn geworden naar ontembaar leven. Voor mij betekent het dat ik leef naar mijn wilde natuur, mijn impulsen volg, luister naar mijn intuïtie en mijn innerlijke stem. Steeds ontdek ik weer nieuwe aspecten.

Wat betekent ontembaar leven voor jou en wat levert het je op? Wat staat er in de weg om dit te leven? Welke stappen kun je maken?
Is er diep vanbinnen een gevoel, heb je beelden of is er een stem in jou die zegt dat er meer moet zijn dan hoe je tot nu toe geleefd hebt, op welk terrein in je leven dan ook. Dit kan het signaal zijn van de ontembare vrouw in jou. Als archetype is zij in ieder van ons aanwezig en openbaart zich op onverwachte momenten. Het kan de onrust zijn die je ervaart, ook al loopt je leven op rolletjes. De psychoanalyticus en schrijfster Clarissa Pinkola Estes noemt dit de deuren naar de wereld van het wilde zelf, jouw ontembaarheid.
Wil je door middel van een gesprek of oefeningen een stap maken om jouw ontembare zelf te leven, dan kun je een coach sessie afspreken van anderhalf uur.

Klik hier voor de prijs en neem contact met me op.

If you have never been called a defiant, incorrigible, impossible woman...have faith...there is yet time

– Clarissa Pinkola Estes: Women who run with the wolves; Nederlandse vertaling: De ontembare vrouw