Wat kan ik voor je betekenen

Ik begeleid vrouwen die het verlangen hebben om een stap te maken naar ongetemd leven, waar genieten van de eigen seksualiteit, het nog meer ontdekken van zelfliefde en zelfgenot en het leren over vrijwillige begrenzing, onderdeel zijn. In mijn werk maak ik gebruik van de Betty Dodson methode: Bodysex. De vrouwelijke seksuele anatomie komt uitgebreid aan de orde. Door middel van oefeningen leer je je te verbinden  met je lichaam, los van schaamte. Je leert hoe je meer kunt genieten van jouw seksuele energie, die je zelf kunt opwekken.

Tijdens de biologieles leren we over de functie van seksualiteit met betrekking tot voortplanting. Dat er meer is, wordt niet over gesproken en is voor velen een taboe. Er is nog veel onbekendheid over, terwijl de kennis beschikbaar is. Ik leer je er graag meer over.

Ook ben ik gecertificeerd coach en procesbegeleider van medicijnplanten, met kennis van NLP, systemisch werk, tantra, taoïsme, ademwerk, body remembered trauma therapy en massage. Wat voor mij belangrijk is, is veiligheid en vertrouwen, waardoor ruimte ontstaat om te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen, ook al is het soms spannend. Door de openheid kan kennis gedeeld worden, heling plaats vinden en genieten een plek krijgen

Om de ontembare vrouw in jou te ontdekken en te leren kennen, kun je ook een coach sessie of een medicijnplant ceremonie afspreken. Spreekt mijn werk je aan? Ben je nieuwsgierig geworden of zijn er vragen? Neem gerust contact met me op.

Wat kan ik voor je betekenen

Ik begeleid vrouwen die het verlangen hebben om een stap te maken naar ongetemd leven, waar genieten van de eigen seksualiteit, het nog meer ontdekken van zelfliefde en zelfgenot en het leren over vrijwillige begrenzing, onderdeel zijn. In mijn werk maak ik gebruik van de Betty Dodson methode: Bodysex. De vrouwelijke seksuele anatomie komt uitgebreid aan de orde. Door middel van oefeningen leer je je te verbinden  met je lichaam, los van schaamte. Je leert hoe je meer kunt genieten van jouw seksuele energie, die je zelf kunt opwekken.

Tijdens de biologieles leren we over de functie van seksualiteit met betrekking tot voortplanting. Dat er meer is, wordt niet over gesproken en is voor velen een taboe. Er is nog veel onbekendheid over, terwijl de kennis beschikbaar is. Ik leer je er graag meer over.

Ook ben ik gecertificeerd coach en procesbegeleider van medicijnplanten, met kennis van NLP, systemisch werk, tantra, taoïsme, ademwerk, body remembered trauma therapy en massage. Wat voor mij belangrijk is, is veiligheid en vertrouwen, waardoor ruimte ontstaat om te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen, ook al is het soms spannend. Door de openheid kan kennis gedeeld worden, heling plaats vinden en genieten een plek krijgen

Om de ontembare vrouw in jou te ontdekken en te leren kennen, kun je ook een coach sessie of een medicijnplant ceremonie afspreken. Spreekt mijn werk je aan? Ben je nieuwsgierig geworden of zijn er vragen? Neem gerust contact met me op.