Inspiratie

Hieronder vind je mijn blogs, recensies, link naar mijn podcast en links naar collega’s.

Spotify

Samenwerking

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar specialiteit en expertise heeft. De samenwerking met collega’s vind ik daarom enorm belangrijk en verrijkend voor eenieder die stappen vooruit willen maken om meer authentiek te leven. Leven naar jouw waarheid.

De mensen met wie ik samenwerk, zijn:

Petra Pruijsen – www.voluit-leven.nl

Mirjam van Binsbergen – www.magievandekolibri.nl

Judith Bruin – www.sacredsex.nl

Bert Kwakernaak – www.bertkwakernaak.nl

Ervaringen van deelnemers

  • De sessie met Bernadette bracht me op een verfrissende manier terug in contact met mijn lichaam en seksualiteit. Door meer te leren over de anatomie van mijn vulva, en haar met verwondering te bekijken, ontstond meer respect en zachtheid, en smolten de negatieve overtuigingen als het ware weg. Het was confronterend om te merken hoeveel overtuigingen ik onbewust heb over mijn vulva en seksuele energie! Bernadette heeft mij op een heel aandachtige, speelse en enthousiaste manier begeleid, waardoor ik me veilig voelde om alles wat zich aandiende aan te kijken.
  • Het verhaal van waaruit Betty Dodson komt vond ik heel helpend om ook haar intentie en methode beter te kunnen begrijpen.
  • Het stuk met de barbell en hulpmiddelen vond ik ook heel mooi. Ik vond dat je me prachtig ondersteunde en aanmoedigde. Ik voelde me door jou zo gezien en serieus genomen dat ik ook echt uit kon proberen wat ik wilde. Echt super bedankt!
  • Je voelt dat Bernadette een ervaringsdeskundige is, wanneer ze het taboedoorbrekende thema intimiteit en seksualiteit en intimiteit deelt.
  • De uitleg over onze vulva in combinatie met de veilige bedding waar Bernadette voor zorg draagt, was voor mij essentieel om op ontdekking te gaan naar meer contact met mijn seksualiteit en levensenergie. Het is voor mij een taboedoorbrekende ervaring geweest om dit kwetsbare en intieme stuk met vrouwen onder elkaar te delen

Wat kan ik je bieden:

Bodysex

Bodysex is een methode waarbij vrouwen zich opnieuw, zonder schaamte en schuld, leren verbinden met hun lichaam, hun seksualiteit. Dit vindt plaats door middel van kennisoverdracht en rituelen.

Coach sessie

Zijn er emoties die je in de weg zitten om vrij uit te leven en je weet niet hoe je de eerste stap zet. Wil je genieten en je weet niet hoe. Boek dan een coach sessie.

Diepe trance reis

De reis naar jouw innerlijke wereld met behulp van plantmedicijnen. Deze trance reis maak je aan de hand van plant medicijnen. Laten we samen in gesprek gaan over het medicijn wat past bij jou en waar jouw ziel op dit moment naar verlangt.