Bodysex workshop

Als gecertificeerd Bodysex facilitator begeleid ik vrouwen om zich te verbinden met hun lichaam door middel van zelfbeminning. Het is een helend proces en ook een vorm van zelfzorg. De heling komt doordat je door middel van rituelen je lichaam nieuwe ervaringen geeft in het genieten. Dit zorgt voor een nieuwe imprint.

Bodysex is geen therapie, het is een manier om jezelf nog meer te leren liefhebben. De methode is ontwikkeld door Betty Dodson om vrouwen aan te moedigen om zich te verbinden met hun lichaam, zich te ontdoen van schaamte om meer te kunnen genieten van zelfliefde en zelfgenot. Het kan zorgen voor een vitaler gevoel en je kunt jezelf opladen zonder een ander. Tijdens jouw ontdekkingstocht naar meer zelfliefde ben ik je gids. Ik ondersteun je en zorg voor een veilige bedding.

De workshop bestaat uit drie delen:

  1. Je leert hoe de vrouwelijke seksualiteit werkt, kennis die gedeeld wordt aan de hand van beeld- en filmmateriaal. Het is een ontspannen vertellen en delen over de ongekende mogelijkheden van ons vrouwenlichaam.
  2. Genital show and tell, de Engelse woorden geven aan dat we samen kijken naar jouw vulva, je ontdekt bij jezelf wat je bij 1 geleerd hebt, tevens maak je de verbinding met jouw lichaam. Het deel van het lichaam dat niet altijd met zoveel aandacht bekeken wordt. Een moment waarbij schaamte, pijn en/of verdriet gevoeld kan worden. Alles is welkom en mag gezien worden. Belangrijk is dat naast deze emoties, ook genieten een plek heeft.
  3. Rock&Roll techniek. Je leert hoe je met behulp van onder andere je bekkenbodemspier, jouw seksuele energie kunt opwekken.

Je kunt een individuele sessie boeken. Ook kun je je opgeven voor een Bodysex cirkel, waarbij je de ontdekkingstocht met gelijkgestemde vrouwen maakt.

Individuele sessies vinden plaats in Beverwijk.

Wil je graag de ervaring van Bodysex in een groep ervaren. Geef je dan op en ik hou je op de hoogte wanneer de eerstvolgende Bodysex cirkel zal zijn.

Bodysex sessie individueel (dagdeel): € 260,-

Bodysex cirkel, een groep met gelijkgestemde vrouwen (2 dagen, incl overnachting en maaltijden): prijs afhankelijk van de locatie

In overleg kunnen de Bodysex workshops bij jou thuis of op een door jou/jullie afgesproken locatie plaatsvinden. Ik vraag dan wel reiskostenvergoeding

Kijk voor meer informatie over Bodysex op www.bodysex.com.

Neem contact op

Masturbation is a meditation on self-love. So many of us are afflicted with self-loathing, bad body images, shame about our body functions, and confusion about sex and pleasure, I recommend an intense love affair with yourself.

– Betty Dodson –