Wat kan ik voor je betekenen

Bodysex, de diepe trance reizen en coach sessies zijn de ontdekkingstochten die je onder mijn begeleiding kunt maken. Ze zijn te vergelijken met de reis van de held, waar Joseph Campbell over spreekt en waar je nieuwe kwaliteiten ontdekt in jezelf. Om dit avontuur aan te gaan heb je een dosis nieuwsgierigheid nodig om in beweging te komen, moed om te gaan, humor om jezelf niet al te serieus te nemen en als laatste, de allerbelangrijkste, zelfliefde. Zelf-liefde voor je lichaam, je geest (mind), je emoties en je ziel. Voel je bij het lezen kriebels in je buik, hou je ongemerkt je adem in of zijn er andere waarnemingen? Ontdek wat ze je te vertellen hebben. Het is nooit te laat om op avontuur te gaan.

Wat kan ik je bieden:

Bodysex

Bodysex is een methode waarbij vrouwen zich opnieuw, zonder schaamte en schuld, leren verbinden met hun lichaam, hun seksualiteit. Dit vindt plaats door middel van kennisoverdracht en rituelen.

Coach sessie

Zijn er emoties die je in de weg zitten om vrij uit te leven en je weet niet hoe je de eerste stap zet. Wil je genieten en je weet niet hoe. Boek dan een coach sessie.

Diepe trance reis

De reis naar jouw innerlijke wereld met behulp van plantmedicijnen. Deze trance reis maak je aan de hand van plant medicijnen. Laten we samen in gesprek gaan over het medicijn wat past bij jou en waar jouw ziel op dit moment naar verlangt.